Βιολογικοί καθαρισμοί - Υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Βόρεια Ελλάδα
 
Εάν εσείς ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας σας πάσχει από αλλεργίες ή άσθμα όλο το χρόνο, ένας βιολογικός καθαρισμός μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να μειώσει δραστικά τα συμπτώματα.
Τα κοινά συμπτώματα των αλλεργιών των ακάρεων της οικιακής σκόνης μπορεί να περιλαμβάνουν: φαγούρα, φτέρνισμα, φλεγμονή έκζεμα, ερεθισμένα μάτια, άσθμα.
Τα ακάρεα της σκόνης είναι μικροσκοπικά ζωύφια που ζουν και αναπαράγονται στα στρώματα, στις κουβέρτες, στα μαξιλάρια, στα χαλιά και στις ταπετσαρίες.
Τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα του δέρματος των ανθρώπων και των κατοικίδιων ζώων και ευδοκιμούν σε ζεστό, υγρό περιβάλλον όπως το κρεβάτι σας. Αφήνουν ένα ίχνος περιττωμάτων που είναι αυτό που πυροδοτεί πολλές αλλεργίες.

Καθαρίζουμε βιολογικά τα χαλιά, τα στρώματα, τους καναπέδες.
Απαλλαγείτε από κηλίδες, λεκέδες και οσμές, καθώς και από την καθημερινή βρωμιά που δημιουργείται με την πάροδο του χρόνου. Τα βιολογικά καθαριστικά που χρησιμοποιούμε χωρίς τοξικά (μη τοξικά και φιλικά για το περιβάλλον προϊόντα), θα φτάσουν βαθιά στις ίνες, θα εξαλείψουν τα ακάρεα και την αλλεργιογόνο σκόνη, καθώς και τα βακτηρίδια που κρύβονται στο εσωτερικό τους.
Τα στρώματα, τα χαλιά και οι καναπέδες σας αναζωογονούνται, ανανεώνονται και βρίσκουν την παλιά τους λάμψη, άμεσα και υγιεινά.
 
Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες, στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.
 
 
Εντομοαπωθητική - Δημήτριος Μητσιάνης Γεωπόνος Α.Π.Θ.
Θεσσαλονίκη, Ατρειδών 11, Τ.Κ.: 542 49, Τηλ./Fax: 2311 212254, Κιν.: 6972 332161


Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη